Biciul, frica si dosarul

In politica se merge pe principiul “ never say never”. Ei bine, uneori trebuie sa spui, clar si raspicat “ever!”. Partidul gunoaielor azvarlite de haznaua post-decembrista a inceput sa puta. Pana peste hotare, inclusiv. Daca, in ceea ce priveste formatiunea vopsita in verde, cu mintea la actiuni revansarde , gen “ inlaturarea efectelor nefaste ale Trianonului”, nu ne putem, oricum, sa ne  asteptam la nimic bun, mai sunt 2 scursuri : portocalii si lingaii lor, negrii. De fapt, amandoua s-au facut de “maro”. Maroul este, pe cale de consecinta, un portocaliu oxidat si un negru decolorat. Zdrentele portocalii si carpele negre se desfasoara dupa principiul “ dupa noi, potopul”. De fapt ei au produs potop, praf si pulbere, demonstrand inca odata ca onoarea , bunul simt si cinstea sunt termene necunoscute la ei in ograda. Impreuna, cei sus mentionati, constituie materia fecala a poporului roman. Avand in vedere cele expuse, sa purcedem la fapte sis a-i maturam din istorie.

Napoleon impartea istoria in doua :

–         ISTORIA MARE, in care raman cei ce merita;

–         istoria mica sau istoria clipei, in care, printr-o conjunctura nefasta, apar tot felul de neaveniti ce incearca, in zadar, sa intre in ISTORIE.

Pitici, strambi, urati la chip si la suflet, toti bobosatii care au prins o sinecura sau o tara, vor sa o mulga. Cat mai mult! Se urca pe spatele tarii, capusand-o, parazitand-o, vrand parca, cu labe flamande de putere, sa distruga insasi fiinta natiei.

Ca e potentat local sau mare mahar in capitala, puternicul vopsit in portocaliu sau negru, devenit “maro” prin oxidare sau decolorare, ragaie a nesimtire si a neam-prostie. Intr-adevar, funeste culori, proaste fiinte. Poate ca meritam sa-i avem, momentan, conducatori ca sa putem aprecia cu adevarat ce am avut si, din inconstienta sau mizerie morala, am pierdut.

Guvernarile trecute au avut pacatele lor.Domnii(?) drapati in portocaliu si negru si-au mancat malaiul. Urmeaza sa se indrepte in doua directii: lada de gunoi sau azilul psihiatric. Cat despre domnii revansarzi, o singura chestie : NOI AM FOST AICI DE LA INCEPUTURI, NU AM VENIT , MILOGI SI SALBATICI, SA CERSIM SI SA FURAM O TARA!

Deci, vor trebui sa stea in opozitie, vor trebui sa  dea fata cu DNA-ul, daca si numai daca, acest DNA este atat de incorupt si inflexibil incat sa nu aiba doua masuri.

Se impune sa cantarim, sa judecam, sa impartim!!!

Magariile sunt mari in Mehedinti. Magariile sunt mari in Drobeta Turnu-Severin. Toate acestea poarta un nume, portocaliu. Eventual, negru. Magarii?! Pana cand??

Pana cand mehedintenii se vor trezi din somnul letargic care i-a cuprins, pana cand isi vor aduce aminte ca neica Tudor din Vladimiri si alde Iancu Jianu nu murira. Se dusera sa doarma un pic. Iar cand in fiecare se va trezi pandurul lui Tudor, sa-i fereasca Dumnezeu pe “domnii” portocalii.

Sunt multi ani de cand napasta se abatu asupra Mehedintiului. Sunt multi ani de cand pecinginea cuprinse strazile Drobetei. Ajunge!!!

“Cu samuraii lupti ca samuraii, cu talharii lupti ca talharii”. Needucati, incompetenti, fara coloana vertebrala si moralitate, talibanii portocalii trag ca disperatii in speranta unei bucati mai mari si mai grase din ciolanul zvarlit de stapanii lor. Ceea ce lipseste partidului din prea mult bun simt si din cauza celor sapte ani de acasa ( dumnealor, portocalii, neposedand asa ceva), trebuie compensate acuma, printr-o stricta uniune, atat de necesara in lupta. Fiind vechi pe scena politica romaneasca, fauritori de ISTORIE SI TARA, liberalii, precum vechile case boieresti , au nobletea si distinctia data de aproape 200 de ani de istorie neintrerupta.

“Noblesse oblige”, iar daca nobletea obliga, de asemenea, nobletea liberala are dreptul si datoria morala fata de tara , sa ia atitudine impotriva “paturicilor” care astupa si sufoca tara( domnii portocalii nefiind prea familiarizati cu literatura veche sa ia aminte ca e vorba de personajul Dinu Paturica a lui N. Filimon. Cititi, domnilor, daca stiti sa cititi, si veti vedea unde duce parvenitismul si proasta-crestere). Talibanii partidului , iata ce lipseste PNL, ca sa lupte si sa se opuna actualei puteri. Pe pozitii de forta, fara compromisuri, fara induplecari, drepti si corecti!

Discursurile si dezvoltarile academice sunt bune daca ai cu cine avea o disputa de idei si ideologie. Cu numitii domni portocalii, sincer, ma indoiesc. Nu cunosc decat uitatura crunta si sasie a stapanului lor, au suflete chircite de frica si mizerie, nu stiu decat vorba rastita printer balele din coltul gurii, “biciul” dosarelor penale si strambatatea!

Nu se mai poate!! Nu asa!! Respectul se castiga, nu se impune prin frica! Sa speram ca tarii intregi si Mehedintiului, in special, nu-i va mai fii frica!

Posted on 15 decembrie 2011, in CevaDespreNoi. Bookmark the permalink. Un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: