Legi si faradelegi

Legea lui Basescu: Valoarea unui popor este invers proportionala cu numarul sticlelor de whisky consumate. Cu cat sunt mai multe sticle, cu atat valoarea poporului este mai mica. Idealul : vinderea tarii pe o singura sticla de whisky.

Legea lui Nuti : Puterea intr-un anume minister este direct proportionala cu numarul posetelor Vuiton cumparate. Ideal : achizitionarea intregii colectii din fonduri ministeriale.

Legea lui Igas : Cu cat “branconajul” este mai in floare, cu atat functia este mai mare.

Se demonstreaza prin : agramatism, alcoolism si incompetenta.

Legea lui Funeriu : Atata timp cat exista pixel albastru si viteze de masurat, atata timp esti ministeriabil. De retinut : a nu se arata in nicio circumstanta diploma de bacalaureat.

Axioma lui EBA : “Succesurile” sunt direct proportionale cu grosimea stratului de botox din buze. Pentru restul, rezolva taticu’. Cand e treaz!

Legea Robertei : paradoxurile matematice se pot demonstra fizic : 70 = 180. Cand stii sa numeri cu ochelari portocalii pe ochi!

Axioma lui Boc : cu cat esti mai lipit cu buzele de fundul “conducatorului iubit”, cu atat esti mai bine vazut. De retinut : incompetenta juridica, habarnismul si micimea sufleteasca iti aduc aplauze si ragaieli aprobatoare…totul e sa te si creada…si sa crezi si tu macar un sfert din ceea ce spui.

Posted on 15 decembrie 2011, in CevaDespreNoi. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: