Vremea vorbei, vremea faptei

Vremea vorbei a trecut. Desi stimabilul si onorabilul nenea Traha…pardon, Sever Voinescu indeamna la dialog, acesta nu are cum sa existe. Pentru simplul fapt ca nu am avut niciodata un dialog serios si credibil cu numita putere. Acuma, cand se vede rasturnata in sant ca o curva beata pe 5 lei, tipa ca e violata…ca vrea sa protesteze impotriva protestelor…al dracu’ domn’ Voinescu…ce echipa trantii el…Baconschi la societatea civila…nu zau nene Voinescule…cat de prosti ii crezi pe romani? “Pic si Poc”, zis broscuta Boc la dialogul cu Opozitia…da’ dracu il mai crede pe ala? Mai bine vine stapana-su, Basescul cel chior, had si arogant…stim un lucru…scapam de spectacolul plictisitor al sforariei ce o pregateste numitul Base…

Si se mai intampla ceva…a venit vorba faptei…a venit vremea rasturnarii acestei dictaturi odioase, zic eu, mai odioase decat a lui Ceausescu…macar ala era dictator pe fata, nu se pretindea mai democrat decat ii permitea statutul PCR( pe care oricum il schimba cum vroia el) . Basescu se pretinde presedinte democrat…NU ESTE!!!

Este vremea rasturnarii, este vremea ca sa ne luam tara inapoi. Asa cum zicea Majestatea –Sa Regele Mihai : “Nu am mostenit tara de la parinti, am luat-o imprumut de la copiii nostrii”. Sa ne ajute Dumnezeu sa-i razbim…sunt agatati de scaune, sunt agatati de functii, au ministerele “cheie” la dispozitie…ACUM SAU NICIODATA!!!

De preferat ACUMA!!!

Posted on 16 ianuarie 2012, in CevaDespreNoi. Bookmark the permalink. Un comentariu.

  1. Pai, sa ne luam tara inapoi, de acord! Dar nu cred ca „majestatea” e solutia… el o vrea pentru el si progeniturile lui. Solutia NU e intoarcerea la feudalism, pentru numele lui Dumnezeu!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: