Fanarihotii

Au fost fanarioti! Acuma sunt fanarihoti ! Aceasta specie abjecta care, la un moment dat, a condus Romania, a evoluat, avand la indemana mijloace mult mai diverse si mai eficiente decat garbaciul neferilor.Au luat tot ce au putut, au jefuit tot in cale, lacuste rele si lacome, sprijinite si sustinute de neo-neferii denumiti pe scurt, jandarmi. Jandarmeria ca arma are un istoric demn de lauda, incepand cu 1850 de la Voda Ghica, pana la 1949, acoperindu-se de glorie, la 1877, la 1918, mentinand ORDINEA si LEGEA in tara, maturand pericolul bolsevismului, participand activ in grupele de partizani dupa instaurarea dictaturii rosii. Pacat de aceasta traditie, pacat de toate sacrificiile facute !

Fanarihotii sunt o specie aparte…rapace, ticaloasa, rea, fie ca sunt grasi de plezneste camasa pe ei, fie ca sunt ca o scandura in gard, au aceeasi privire vicleana, haina, cu un ochi la slanina si unul la faina, fanarihotii se drapeaza in portocaliu , se ascund in spatele asa-zisei democratii a basescului, fac orice ca sa suga si mai mult din snaga tarii !

Fanarihotii se mai cunosc si dupa numarul mare de slugoi cu buzele lipite de dosurile lor, considerand ca nu exista altcineva mai mare si tare decat ei. Fanarihotii pot fii stersi din peisaj prin introducerea in custi de 3×4 , avand prevazute ferestre cu zabrele si tinete.

Fanarihotii se barca pe functii si scaune, tinand cu labe pofticioase si haine puterea.

Acestia sunt fanarihotii ! Menajeria poate fi vizitata zilnic intre ore rezonabile , pensionarii, elevii, studentii, platesc jumatate de bilet. A nu se hrani fanarihotii ! Le este de ajuns turtoiul si arpacasul zilnic ! Nu-i atingeti, fanarihotia este contagioasa ! In caz de contact, spalati-va bine cu spirt pe maini si faceti inhalatii cu DREPTATE, LEGE, ORDINE !

Posted on 18 ianuarie 2012, in CevaDespreNoi. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: