Portocalioza

Se manifesta prin mancarimi.De palma. O brusca nevoie de acumulare a unor averi nemuncite, a unor beneficii injuste. Posesie cu orice pret.
Portocalioza prezinta urmatoarele forme :
– portocalioza in forma acuta, prezinta desprinderea omului de sentimente normale : bunatate, adevar, cinste, verticalitate;
– portocalioza in forma cronica, prezinta semne accentuate de rapacitate, lacomie, neam-prostie si bineinteles cel mai letal dintre simptome : totala dezumanizare.
Portocalioza poate fi combatuta , in faza incipienta, cu atentionari energice si prin frectionarea sincera si indelungata a capului cu cenusa. Faza cronica a portocaliozei se trateaza „intra muros”, intr-o cabina de 4×4, prevazuta cu zabrele si tineta. De preferat pe timp indelungat. Portocalioza. O boala grava care macina organismul tarii. Virusii portocaliozei sunt de urmatoarele tipuri: Basescu, Boc, Udrea, Igas, Funeriu, Anastase si compania. Tara, in faza de portocalioza cronica in care se afla, se trateaza prin eliminare, cu introducerea sus-numitilor virusi in cabinele pomenite.Portocalioza. Boala tarii, boala de care trebuie scapat cat mai urgent si fara compromis. Portocalioza este comparabila cu un cancer, ca sa aratam cat este de grava situatia. In concluzie, putem afirma ca portocalioza este tratabila chirurgical, prin rascolirea constiintelor si a umanitatii din populatie. Avand in vedere toate acestea, putem afirma ca portocalioza este fatala tarii daca este lasata in stadiul actual, daca se continua cu letargia, frica si pupinbasismul!

Posted on 30 ianuarie 2012, in CevaDespreNoi. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: