„Saracuta, fata taichii!”

Intre un joc de scrabble si alte lucruri pe care, in mod normal le “execut’, am constatat ca ne facem, inca odata, completamente de ras. Don’soara EBA iar s-a “produs” in fata P.E., uimindu-ne inca odata cu “inteligenta” dumneaei. Pretinde ca Romania are nevoie de electricieni si tamplari. “Fetita lui taticu’ “. Ca este complet pe dinafara situatiei , evidenta o constata. Don’soara sus-numita are, in schimb, “spate”. Are Vuiton si Prada, are ce vrea muschiuletii dumneaei. Asta pe banii tarii, in timp ce aici se moare de foame. As putea insira multe din “calitatile” domnisoarei EBA. Sa nu transpir sub limba de la efort, ma abtin. EBA este……………………………………( the rest is silence). As sugera invatarea jocului de scrabble pentru dezvoltarea lingvistica a domnisoarei, da’ poate? Ii trebuie vocabular, ceea ce…sa lasam,ii trebuie matematica, ii trebuie notiuni (macar elementare) de strategie. Pentru orice activitate cerebrala normala trebuie materie cenusie. Stie un singur lucru : taticu’ rezolva! Vrea fata europarlamentar ca sa-si fataie “farmecele” la Bruxelles? S-a rezolvat! Vrea fata ca sa fie adulata si aplaudata? S-a rezolvat! Vrea fata sa aiba forme si nuri? Traiasca chirurgia plastica.
Sa pretinzi ca romanii au nivelul de educatie atat de limitat incat nu pot fi decat electricieni sau tamplari, e de-a dreptul hilar ( oricum, cunosc electricieni si tamplari care le dau clasa la cultura generala multora din actuala guvernare)! Sa te joci de-a europarlamentarul pe spezele tarii e criminal! Sa faci ceea ce face don’soara EBA e de-a dreptul…las cititorii sa completeze spatiile libere. Ma rog! Ce putem pretinde daca tatal dumneai a dat tonul la masacrarea culturii! La terminarea stagiului militar exista o vorba : “Hai liberare!” Se aplica si in cazul de fata!!!

Update: acest artiol, ca prin „minune”, a fost sters din blog. Nu stiu cum, nu stiu cine, nu intereseaza! Atat sa afle cei ce se chinuiesc cu intruziunile in bloguri: AM COPIE DUPA FIECARE ARTICOL!!!

Posted on 3 februarie 2012, in CevaDespreNoi. Bookmark the permalink. Un comentariu.

  1. Igas iar a comis-o acum 3 minute, in direct: „localitati VADITE de curent” !!! Ii aduc la cunostinta ca in limba romana exista cuvantul VADUVIT – nu trebuie sa-i fie frica de el!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: