Pedelism cu fata umana

Va amintiti de anii ’90? Va amintiti de “comunismul cu fata umana”? Alte vremuri, aceeasi situatie, aceeasi oameni! Numai ca, actualmente, sunt vopsiti portocaliu. Si plang prin studiourile televiziunilor soarta Romaniei. Or sa vrea, dupa ce PDL va iesi pe usa din dos a istoriei, asa cum a facut-o inaintasul lui ,PCR, foarte multi sa sara din barca ce se scufunda. Vor poza in nedreptatiti , in cei ce s-au opus “regimului criminal”, vor demonstra cum ei au fost opozanti in propriul partid. Dati-mi voie sa nu-i cred! Nici pe Mircea Giurgiu, nici pe Mircea Banias, nici pe deputatul acela de la Iasi( de important ce este i-am uitat numele) si mai ales pe Iuliu Orban. De fapt, ma indoiesc de toti aceeia care, mai devreme sau mai incoace, au parasit PDL. De ce s-au inscris in PDL? Au crezut ca vor aduce raiul pe pamant? Au crezut ca PDL detine adevarul suprem pentru romani? Nu sti,sincer, nu ma intereseaza! De ajuns ca au fost acolo mai mult timp decat era necesar ca sa se lamureasca cine este PDL si ce vrea. Ca unii au fost mai destepti decat majoritatea turmei portocalii, asta este…ca nu au fost santajabili, asta este…dar sa nu pretinda ca ei s-au opus, ca ei au facut si au dres! Vor mai urma si altii, din ce in ce mai multi! Or sa treaca, sau cel putin vor incerca sa o faca, la USL! Aici este pericolul cel mai mare! Nu vorbesc de PSD, nu ma intereseaza ce fac dumnealor. PNL, in schimb, va trebui sa fie atent pe cine primeste sau reprimeste in partid, existand riscul compromiterii in fata populatiei votante din Romania. S-a fluturat o lozinca, nascocita de catre activistii pupinbasisti : “ PDL=USL= ACEEASI MIZERIE”. Gresit, total gresit, dar sa nu transformam mizeria din creiere ce nu mai vad decat portocaliu in fata, in realitate. Vor trebui sa se cantareasca cu atentie noii-veniti de la PDL, noii veniti de la alte partide. Un stagiu de penitenta cat o legislatura, sa zicem, fara nicio functie publica in care sa trudeasca la “munca de jos” pentru partid, este binevenit! Cat despre UNPR, partidul s-ar descalifica total daca i-ar reprimi! Nu vorbesc de membrii obisnuiti care nu au putere decizionala intr-o structura de partid, nu vorbesc despre cei ce s-au inscris in UNPR orbiti de demagogia acestora, fiind incepatori in politica. Vorbesc despre cei care, aflandu-se in structuri de conducere sau de gestionare cetateneasca ( de la consilieri locali la parlamentari) au calcat pe onoare si au devenit oameni cu o coloana de tergal. Aceeia nu trebuie primiti sub niciun chip! Atentie la ce se introduce in partid! Atentie la cine este introdus in partid! Sa nu regretam si noi cum o fac cei ce sprijina, pe fata sau prin dos, actualul regim portocaliu!

Posted on 4 februarie 2012, in CevaDespreNoi. Bookmark the permalink. 5 comentarii.

  1. Foarte realist pericolul asta de a fi si USL infiltrat cu jegurile fara demnitate,fugarii din barca marinarului. Vor fi si in usl oameni care ii vor primi pe unii dezertori din pdl,pe motiv ca detin date,detin organizatii,membrii, in spate…bla, bla, bla, etc,etc. Dar la fel de jeguri si vazatori vor fi si cu urmatorul partid ce le va deschide usa, orice doar ca ei si doar ei sa o duca bine si sa fie desteptii aia care se adapteaza la butoane in orice formatiune care-i la putere.Parca-i si vad,burtosi,cheliosi si plini de aroganta si nemernicie in ochii lor de viezuri.

  2. Din pacate nu doar acesta este pericolul, mai este si selectarea candidatilor, vezi presalert.ro ca exemplu!

    • Pai ceea ce ziceam si eu.. Ca vor fi si in USL tradatori care isi vor chema si primi ajutoare pt propasirea neamului(lor, nu al nostru). Tradatorii cu functii din interior tot timpul vor colabora mai bine cu tradatorii care vor veni sa se aciueasca sub zidul partidului ce vine la putere. Deh…corbii se aduna ….

      • Am tras un semnal de alarma! Atat! Sunt sigur ca cei din conducerea PNL vor sti ce trebuie facut. Nu bagati toate partidele in aceeasi oala…imi miroase a pedelism, sincer!

      • Sa speram. Nu sunt pedelist,dimpotriva, ma lupt cu pedelabistii inclusiv in Instantele de judecata(cu procese pe rol), asa ca esti f. f. foarte departe de adevar daca ma suspectezi de pedelism. Acum sunt pesedist,fost penelist,plecat din PNL tocmai din cauza ca organizatia locala pnl (condusa de viceprimarul localitatii)a devenit sluga intereselor pdlistilor locali condusa de primar si taica-su,consilier judetean pdl. Accest fapt s-a petrecut in guvernarea Tariceanu cand eram impreuna,dar mai grav , continua si acum ,cand pnl e in usl .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: