Vreau !!!

Imi vreau presedintele inapoi! Nu pe Basescu! Oricare, dar in special Crin Antonescu, ar putea si va trebui sa redea inapoi Romaniei functia de presedinte a statului, functie furata si bauta de Traian Basescu! Imi vreau guvernul inapoi! Nu acel guvern calarit de piticul monstruos sau, actualmente, subjugat de un spion cu veleitati intelectuale! Imi vreau parlamentul inapoi! Un parlament fara Roberta si Blaga, un parlament in care sa functioneze statul de drept, in care democratia sa nu fie un simulacru, un teatru ieftin jucat de putere cand si cum ii convine! Imi vreau Romania inapoi! Nu Romania portocalie si obedienta, nu Romania lumii a treia, comparabila cu Siria, cu Egipt sau alte tari de aiurea! Vreau ROMANI, demni , cu o coloana verticala, fara sa le fie frica pentru ziua de maine sau ca nu au ce pune pe masa copiilor, frica ca vor fi dati afara din slujba daca se apuca sa-si ceara drepturile lor! Vreau tara in care profesorii, medicii, functionarii publici sunt tratati asa cum se cuvine, nu sa fie trimisi afara la munca! Si mai vreau o Romanie fara bambooisti pe post de ministru, care sa sune din vorbe la fel de goale precum capul lor, fara EBA care sa ceara tamplari si electricieni, oricum mult mai inteligenti si mai cititi decat sus-numita! Fara metresa-ministresa care sa dreaga si sa faca prin ministere sau prin alte parti, unde vrea Vuiton-ul dumneaei! Vreau toate acestea si vreau mult mai mult : vreau ca romanii sa se trezeasca din somnul ratiunii ce le-a nascut monstrii sus-mentionati, vreau ca sa-i alungam de la conducere, sa-i punem definitiv in pubela istoriei! Vreau toate acestea si mult mai multe : vreau sa capatam coloana vertebrala ca natie, vreau sa nu ne mai inchinam unor Inalte Porti, trecute sau actuale!
Vreau! Vreau! Vreau!
Acesta este cuvantul care trebuie repetat pana la reflex, este cuvantul ce va trebui intiparit in constiintele natiei! Vreau sa ne alegem lideri merituorii, vreau sa nu mai apara aventurieri gen Gheorghe Alexandru sau Claudiu Craciun, mai ales ultimul, numitul fiind de fapt, un fapt conjunctural al istoriei, fara a avea anvergura unui Marian Munteanu!
Vreau! Vreau! Vreau!
Vreau de atatia amar de ani sa fim normali, vreau de atatia ani ca valoarea sa inlocuiasca, in sfarsit, non-valoarea, vreau ca manelele si manelismul sa fie interzise, iar cocalarii sa fie pusi unde merita, la pubele mobile si coada maturii!
Vreau! Vreau! Vreau!

Posted on 13 februarie 2012, in CevaDespreNoi. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: