Cu ce a gresit doamna Michels?

Exista oameni “condamnati” aprioric sa fie lideri. Din acest grup face parte si doamna doctor Michels. Poate, ma intreb, poate aceasta a fost “greseala” dumneaei : s-a implicat, s-a zbatut, a militat pentru PNL. Poate ca anumitor oameni de la Bucuresti, din conducerea centrala nu le convine acest lucru. Poate…misterioase sunt caile politicii, misterioase sunt mintile oamenilor ce cred ca pot inlatura cu o simpla trasatura de pix sau de stilou o activitate sustinuta, o activitate prodigioasa in slujba PNL. Poate ca , gandesc eu, doamna Michels s-a “desprins” de politica facuta balcanic, dupa ureche, si lucreaza in stil nemtesc : sigur, corect, durabil. Domnii de la Bucuresti, anumiti domni, isi freaca, poate, mainile de bucurie ca au scapat de un “ghimpe in coasta”. Cam multi de poate, dar si intrebarile sunt multe :
1. Ce i-a lipsit doamnei Michels?
2. Ce calitate morala au cei ce au inlaturat-o de la coordonarea cluburilor liberale germane?
3. Ce stiu dansii despre activitatea militanta a doamnei Michels in sprijinul PNL?
4. Cunoaste domnul Crin Antonescu TOATA activitatea cluburilor liberale germane?
5. Sunt promovati oamenii de valoare, asa ca doamna Michels, cu adevarat, sau se doreste doar o “cosmetica” , ca sa dea bine la imagine?
6. In ultimul rand, cine va raspunde CU ADEVARAT, tuturor acestor intrebari?

Personal am cunoscut-o, atat cat am putut, pe doamna doctor Michels. Personal, o admir foarte mult pentru ceea ce este si ceea ce reprezinta. Domnii de la Bucuresti stiu ce este doamna doctor, stiu ceea ce reprezinta doamna Michels? Si-au pus respectivii domni intrebarea ? Daca romanii nu sunt priviti ca ultima natiune a Europei este si din cauza oamenilor ca doamna Michels. Tin sa anunt ca nu am niciun fel de parti-pris cu doamna doctor, tin sa anunt ca dansa nu a vorbit cu mine despre acest articol. Sper ca m-am facut clar inteles. Doamna Michels reprezinta ROMANIA, eu reprezint ROMANIA, toti cei ce cititi acest articol reprezentati ROMANIA. Iar daca in diaspora germana doamna Michels reprezinta o VOCE, de ce s-o inlaturam? De ce sa nu ne folosim de imaginea dansei, de experienta dansei, de puterea dansei de a milita pentru liberalismul autentic? Fereasca Dumnezeu…noi trebuie sa fim balcanici de la un cap la altul, noi nu trebuie sa invatam sa pretuim oamenii precum doamna Michels. Ceea ce ma revolta atat de mult este ignorarea muncii depuse de doamna Michels. Ceea ce ma revolta atat de mult este faptul ca, de la Bucuresti, fara o cercetare prealabila, cineva a indraznit sa stearga cu buretele toata MUNCA dansei. In Turnu Severin doamna Michels este foarte respectata si admirata. In Turnu Severin, cu siguranta, vocea doamnei Michels ar conta si, asigur de asta, conteaza foarte mult. Cu ce a gresit doamna Michels? Sa vedem cine o sa raspunda la intrebarea asta, cine si mai ales ce o sa raspunda! Asteptam…Speram ca nu foarte mult!!!

Posted on 28 iunie 2012, in CevaDespreNoi. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: