Dincolo de orice

“Ai castigat, continua. Nu ai castigat, continua”. Multi, foarte multi se grabesc sa acuze USL, multi, extraordinar de multi se apuca sa arunce cu noroi in incercarea USL de a redemocratiza Romania. Chiar daca am fost la limita, chiar daca CCR a mictionat pe voturile noastre, chiar daca ( atentie!) GUVERNAM, NU AVEM PUTEREA, nu putem spune ca nu am vrut, nu putem spune ca nu am putut. Decizia, ca in mai toata istoria noastra, a venit din alta parte, fiind rare situatiile cand romanii au putut sa-si decida singuri soarta. Inaltele Porti ale USA si UE au decis pentru Romania, Inaltele Porti au crucificat, prin PDL, inca odata, Romania. Dincolo de indemnul olimpic, dincolo de gustul amar al citirii hotararii CCR , dincolo de orice si mai presus de oricine, trebuie sa ramana ROMANIA. Punct si de la capat. Cu lupta, cu guvernarea inteleapta si mai ales decisa, cu “perierea” institutiilor de basisti, cu inlocuirea lingailor pedelisti si basisti din functiile decizionale , inclusiv Parchet si DNA, inlocuirea cu meritocratia adevarata. Dincolo de orice , mai presus de toate se afla Romania. Dincolo de Crin Antonescu, dincolo de Victor Ponta, dincolo de Daniel Constantin, dincolo de USL si noi toti se afla ROMANIA. Putem pieri toti, ea sa traiasca. „Vă arătam că vine ceasul când toţi făcătorii nedreptăţii vor plânge cu lacrimi de sânge în ziua bucuriei noastre.
A biruit Dreptatea.
Acesta-i ceasul dreptăţii lui Dumnezeu şi al răsplătirii lui, pentru suferinţele veacurilor purtate de un neam, cu credinţă în Dumnezeu şi cu nădejdea în dreptatea Lui.
Suferinţele veacurilor se îmbracă în lumină, cum revarsă în clipa aceasta soarele asupra noastră lumina sa, cu binecuvântare.” Fragment din discursul cardinalului Iuliu Hossu , tinut pe 1.12.1918. Sa avem speranta si credinta, pana la urma este o lege inexorabila a naturii : canaliile nu au cum sa castige!!! Avem de reconstruit o tara, avem sa reinvatam mersul biped, de unde PDL ne adusese in branci, avem sa reinvatam sa stam drept , privind in ochi pe oricine de pe planeta asta , fie ca se numeste Obama, fie ca se numeste Merkel sau oricine altcineva. Nu avem dreptul sa cedam, nu avem dreptul sa ne plangem de mila, nu avem dreptul sa ne oprim din lupta ( legala, democratica si onesta, caci altfel nu am fi cu nimic deosebiti de “altii”), nu avem voie sa vindem viitorul pe nimic. Pe cei ce ne-au vandut strainatatii, pe cei ce ne-au plecat la alte Inalte Porti ii va judeca timpul si ii vom judeca noi in toamna la urne. Acuma au avut de partea lor anumite institutii de forta, acuma slugarnicia a primat in fata omeniei, iar coloana plecata in fata verticalitatii. Pentru toate aceste considerente, punct si de la capat. Am invatat lectia , am memorat-o , stim ce vom avea de facut pe viitor. Intr-un razboi ca acesta nu este bine ca adversarul sa-ti vada si sa-ti exploateze slabiciunea de moment. Slabiciune de moment care se poate transforma intr-o forta ce poate matura DEFINITIV SI IREVOCABIL pe infractorul de drept comun Basescu D. Traian, clica lui otravita, citeste PDL, pe toti aceia ce se opun verticalizarii Romaniei.Dincolo de orice, EXISTA ROMANIA. ATAT!!!

Publicitate

Posted on 27 august 2012, in CevaDespreNoi. Bookmark the permalink. 2 comentarii.

  1. Excelent articol. Subscriu la orice idee propusă de dvs.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s