Rusinile noastre

Sa ne fie rusine! Sa ne fie foarta multa rusine! Sunt fapte ce depasesc normalul si bunul-simt. Sunt fapte ce palmuiesc obrazul STATULUI ROMAN, sunt fapte ce , in alta tara , ar fi fost considerate INSULTE si pedepsite ca atare. Rusinile noastre nationale, rusinile noaste de romani : umiliti, jigniti, batjocoriti in propria tara si de straini si de ai nostri. Sa fie o COPILA amenintata pentru ca a purtat tricolorul acolo unde este PAMANT ROMANESC,sa fie umilita si insultata in propria tara, iata una dintre rusini. Iar noi stam. Sta Parlamentul, sta Guvernul, la primul infractor al tarii, Basescu D. Traian nu am pretentii, licheaua tot lichea ramane, dar celelalte institutii sus-mentionate STAU! Pana acuma trebuiau sa fie cel putin 100 de interpelari in Parlament, pana acuma trebuia Guvernul sa ia 100 de masuri administrative, atat cat ii permite legea, impotriva celor ce indraznesc sa ameninte o ROMANCA la ea in tara. Rusine noua! Rusine noua ca, sunt sigur, plang oasele Horii , rasucindu-se in mormant, rusine noua ca scuipam , noi romanii, prin lasitatea noastra, pe memoria Iancului, rusine noua! Pana cand??? Pana cand vom sta plecati, pana cand vom accepta orice insulta, orice injurie, numai pentru ca sunt aia minoritari si trebuie discriminati pozitiv? Pentru ce nu sunt respectate insemnele nationale la noi in tara? De ce nu stim , la nevoie cu FORTA, sa impunem respectul celorlati? Nu ne suporta? Duca-se cu norocul lor unde a intarcat dracu’ iapa. Eventual, in pustiul mongol, de unde au venit. Rusinile noastre…cat le vom mai suporta? Cat vom mai saruta , nevolnici, mana ce loveste obrazul tarii? Chiar ne lipseste rusinea? Chiar nu se poate face nimic? De ce trebuie sa fim provocati zilnic de acel steag , de ce trebuie sa fim provocati zilnic de actiuni ce nu au legatura cu democratia autentica? Si mai ales, de ce trebuie sa suportam rusinea prigonirii in propria tara? RUSINE NOUA!!!
O alta rusine, aflata, sta in faptul ca nesatuii de la BOR mai vor bani pentru Catedrala Neamului. Isi taraie , in dispretul poporului, osanzele prin Mercedesuri si alte limuzine de lux, ameninta si smulg banul vaduvei si al orfanului, se dau sfinti, imbuibatii, dar uita ca Dumnezeu este sus acolo si ii vede! Mai vor bani pentru Catedrala? Sa-si vanda vilele si limuzinele. Mai vor sa zideasca? Sa zideasca cu MAINILE LOR, sa munceasca de dimineata pana seara si de seara pana dimineata, daca trebuie, doar le-o scadea prea-plinul osanzei si vor afla ce-i ala ban cinstit. Rusine lor! Rusine si noua ca acceptam “sutanistii” astia sa incalece poporul roman, rusine noua ca nu-i punem la munca. Iisus i-a alungat cu biciul pe zarafi din templul Tatalui Sau. Iisus a muncit, dulgher, si nu i-a fost rusine, sunt sigur, cu asta. Rusinile se mai aduna pe capul biet poporului asta? Mai putem rabda? Mai inghitim sa fim spurcati la noi in tara? Aia din BOR, la Bucuresti, stiu ce situatie au preotii ortodocsi in Harghita si Covasna? Stiu cum mucenicesc pentru sfanta cauza a romanitatii? Probabil ca nu…sau poate nu le pasa. Ei asteapta bani, asteapta pomeni in loc sa-si goleasca conturile din banci, asteapta obolul sarmanilor,stiind ca sarmanii au si ei nevoie sa fie crestinati, sa fie uniti in sfanta taina a cununiei, au si ei nevoie sa fie ingropati crestineste. Iar daca omul vrea sa dea, sa dea de bunavoia lui, nu obligat sa faca fala unor “personaje” dubioase ce au reusit sa ajunga in fruntea BOR. Rusinile noastre…rusinile neamului romanesc.
CAT MAI SUPORTAM??? CAT MAI STAM, UMILI SI IN GENUNCHI, UITAND CA ISTORIA ACOLO NE VA LASA DACA NU STIM SA NE RIDICAM IN PICIOARE!!!
RUSINE NOUA PENTRU TOATE ASTEA!!!

Posted on 20 martie 2013, in CevaDespreNoi. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: