Bianca Burileanu- Un om frumos

Burileanu

1) Cine este Bianca Burileanu si ce vrea de la viitor? Dincolo de imaginea publica.
As incepe prin a spune ca persoana publica (politica) Bianca Burileanu este una si aceeasi cu omul Bianca Burileanu.
Eleva a Colegiului National Economic „Theodor Costescu” din Drobeta Turnu Severin in clasa a X-a, sunt si voi ramane un bun roman, un om consecvent, demn si moral ce traieste, construieste si dezvolta in prezent pentru viitor.
Pe viitor imi doresc sa fac parte dintr-o societate sanatoasa din punct de vedere social, cultural si economic, dintr-o Romanie a romanilor in care politicul pune interesele societatii deasupra intereselor politice.
2) Cine speri sa fi politic?
Politic vorbind sunt presedintele CEL Mehedinti si Secretar General CEL Romania. Imi doresc sa am o evolutie politica consecventa, evolutie care sa-mi permita sa parcurg toate etapele astfel incat sa raman o persoana demna, cu o voce morala ce va putea produce efecte, eu sper sa fiu dintre aceia ce pot schimba Romania in bine. Nu vad o evolutie rapida care ar putea sa-mi puna in pericol viitorul politic.
3) Cum te-a schimbat experienta din politica ?
Experienta politica pot sa spun ca m-a maturizat. Este o palma frumoasa pe care viata mi-a dat-o, mi-a aratat realitatea cu care Romania se confrunta si m-a facut sa constientizez ca este nevoie de implicare si de valori morale pentru ca noi toti sa putem trai intr-o societate moderna, o societate europeana.
4) Cum poti fi de folos tinerilor, societatii in general?
Acum doi ani daca ma intreba cineva cu ce pot fi de folos societatii as fi dat un raspuns incomplet, astazi spun ca pot fi de folos societatii prin implicarea, determinarea cu care imi iau in serios viitorul politic si prin faptul ca imi doresc din ce in ce mai mult sa aduc la cunostinta tinerilor ca ei sunt viitorul si aceia care pot produce schimbarea.
5) Ce proiecte sustii pentru CEL Mehedinti? Ce idei vei urma?
Avand in vedere ca ocup o functie la nivel national, gandirea si viziunea mea izvorasc din dorinta de a crea o structura de elevi a PNL puternica, cu o adevarata gandire liberala care sa fie capabila in viitor sa puna in aplicare ideile liberale, sa redea societatii acea cultura liberala care a pus bazele Romaniei moderne.
6) Esti constienta ca „nemultumitii” te vor ataca in toate felurile posibile?
Critica face parte din constructia noastra umana, atat timp cat ea izvoraste din dorinta de a crea, de a dezvolta si provine dintr-un interes al echipei, al grupului ea este un lucru benefic care ne poate mentine cu picioarele pe pamant aratandu-ne tot timpul ca exista loc de mai bine, dar mereu exista un „dar” atunci cand ea provine dintr-un interes propriu, dintr-o gandire distructiva structurata pentru dezbinare, daca as constata ca ea nu poate fi indreptata as indeparta cauza ce produce acest efect de tensiune si fracturare ce pot fi iremediabile.
7) Esti fata in fata cu Dumnezeu. Ce vrei sa-i ceri, ce vrei sa-i spui?
Daca as avea aceasta oportunitate in primul rand i-as multumi pentru familia frumoasa, iubitoare care ma sprijina si ma intelege in tot ceea ce imi propun si ca m-a inconjurat de oameni, de prieteni de buna calitate pe care ma pot baza.
Singurul lucru pe care i l-as cere lui Dumnezeu si pe care nu contenesc sa-l cer este dorinta de a face parte dintr-o societate sanatoasa, capabila sa genereze siguranta, fericire si iubire.
8) Cum vi se pare omul Bianca Burileanu in urma interviului?
Un om frumos,o tanara de mare viitor!

Posted on 28 mai 2013, in CevaDespreNoi, Interviuri. Bookmark the permalink. Un comentariu.

  1. Sa nu uiti ca sau implinit 138 de ani de liberalism si ca inaintasii nostri au fost oameni de inalta conduita morala, care au dus Romania pe culmile progresului si democratiei, nu ca liberalii de azi fara coloana vertebrala si fara caracter. Te rog sa inveti de la inaintasii tai LIBERALI , sa fii o persoana cu o conduita morala ireprosabila, sa te respecti pe tine si pe cei din jur

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: