Am devenit incomod!

În sedinta de Consiliu Local din data de 31.05.2013, datorita maşinaţiunilor unor grupuri de interese care sunt dincolo de partide politice, am fost înlăturat din funcţia de viceprimar al municipiului Drobeta Turnu Severin. Aceasta decizie este luata dupa un an de activitate fara repros in cadrul Primariei, nefiind sustinuta de motive legale asa cum ar fi fost normal.
În situaţia de faţă nu pot decât să respect hotărârea luată în cadrul Consiliului Local, hotarare adoptata, din pacate, cu largul concurs al unor consilieri locali din mai multe partide politice.
Devenind incomod pentru sus-numitele grupuri de interese, sistemul despre care stim cu totii ca exista a reactionat prin inlaturarea mea din functia de viceprimar, tot asa cum a reactionat si in alte cazuri mai mult sau mai putin similare cu al meu.
Este cat se poate de evident ca atunci cand incerci sa iti faci datoria cu onestitate si bun simt, nu esti apreciat la justa valoare si contrar celor afirmate în trecutele campanii electorale, anumite năravuri şi moravuri dispar greu din mentalităţile anumitor oameni politici.
Am fost, sunt şi voi fi incomod tuturor celor ce nu vor să renunţe la mentalităţi învechite, tuturor celor care considera ca respectarea legii este o problema de optiune si nu de obligativitate si, mai ales, tuturor celor care isi inchipuie ca in politica exista doar oameni care pot fi santajati sau intimidati.
Până la restabilirea legalitătii, a ordinii de drept răsturnate prin acea decizie rusinoasa, asigur cetatenii municipiului Drobeta Turnu Severin ca, in calitate de consilier local, le voi reprezenta interesele domniilor lor, nu interesele locale a anumitor grupuri de presiune şi influenţă, grupuri ce, repet, nu vor binele acestui oraş. Sau, dacă vor un bine, îl vor pe cel propriu.

Comunicatul de presa apartinand domnului Daniel Cirjan – Presedinte PNL Drobeta Turnu Severin

Posted on 2 iunie 2013, in CevaDespreNoi. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: