E bine, “tovarase” presedinte, e bine?!?

“Tovarase” presedinte de Consiliu Judetean, e bine sa nu-ti respecti cuvantul dat alegatorilor din Mehedinti, uitand marile si minele de sare promise in campanie?
“Tovarase” presedinte de Consiliu Judetean, e bine sa nu respecti legea romana, sa ignori o hotarare judecatoreasca?
“Tovarase” presedinte de Consiliu Judetean, e bine sa mentii in functii oameni ce nu mai fac parte din alianta castigatoare in 2012?
“Tovarase” presedinte de Consiliu Judetean e bine sa fi asociat cu membrii IRL, stiut fiind faptul ca IRL sustine un presedinte ilegitim, presedinte impotriva caruia ai luptat la referendumul din vara ?
“Tovarase” presedinte de Consiliu Judetean, te-ai vazut cu sacii-n caruta, pe “cai mari”, dar te-ai gandit, “tovarase” presedinte ca o cadere de la inaltime este mai periculoasa si mai vatamatoare decat o cadere de la inaltimea propriei staturi? E bine?
“Tovarase” presedinte, e bine ca, dupa un an de “marete impliniri”, judetul este in pragul falimentului?
E bine, “tovarase” presedinte de Consiliu Judetean, sa promiti ca vei salva RAAN ( Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare) si locurile de munca, iar acum se pierde totul?
E bine, “tovarase” presedinte de Consiliu Judetean, sa pui presiuni asupra primarilor, sa ameninti in stanga si in dreapta, in cel mai pur stil bolsevic?
E bine, “tovarase” presedinte de Consiliu Judetean, puterea e dulce…dulce precum glontul patriei, puterea corupe, usuca sufletul daca nu este folosita corect.
“Tovarase” presedinte , pana acuma NU ai folosit puterea in mod corect, nu te-ai ridicat la inaltimea asteptarilor, “tovarase” presedinte.
“Tovarase” presedinte, tot ce ai urmarit, tot ce ai sperat, a fost sa obtii puterea in folos propriu, nu in folosul cetatenilor. E bine, “tovarase” presedinte, e bine?
E bine, “tovarase” presedinte, cu toate astea? E bines a te joci cu suflete, sperante, vie? Nu stiu…”tovarase” presedinte!!! Se pare ca si eu am fost printre cei care au contribuit la “ungerea” ta ca presedinte de Consiliu Judetean, “tovarase” presedinte. Si chiar nu-mi place ce vad, “tovarase” presedinte, chiar deloc.
Totusi, omul se mai schimba, “tovarase” presedinte. Astept sa vad ca reinstaurezi puterea legii in Mehedinti, “tovarase” presedinte, astept sa vad ca respecti hotarari judecatoresti, ca respecti protocoalele semnate la nivel national si local, “tovarase” presedinte.
Astept sau…astept mult si bine?!? Vom trai si vom vedea, “tovarase” presedinte. Poate, poate…Vom vedea inclusiv daca vei mai avea un nou mandat, “tovarase” presedinte de Consiliu Judetean!!!
Ca domn nu ti se poate spune. Inca…Ca sa nu mai zic, „tovarase” presedinte, ca eu, personal, nu cred ca-ti vei duce mandatul la capat. Cine stie…

Posted on 23 octombrie 2013, in CevaDespreNoi. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: