Virgil Popescu :” Oamenii asteapta sa vada fapte, nu vorbe”

Virgil Popescu

Pentru cei ce nu va cunosc, sau nu va cunosc indeajuns, cine este Virgil Popescu?

Pentru corectitudinea informatiei, m-am nascut pe 25 Aprilie, 1968, in Drobeta Turnu Severin, sunt doctor in economie,conferentiar al Universitatii din Craiova. Dincolo de statistica rece, sunt un om ca oricare altul, cu pasiuni, hobbyuri, nici mai bun, dar nici mai rau ca altii.

De ce Partidul National Liberal?

Fiindca numai Partidul National Liberal, numai dreapta autentica poate asigura stabilitatea si progresul tarii, implicit a judetului Mehedinti. Fiindca eu cred in valorile liberalismului, cred in forta acestui partid, forta data de grup, forta data de
fiecare membru in parte.

Pe 2 noiembrie veti candida la alegerile din cadrul filialei Mehedinti, pentru functia de presedinte. Ce asteptari aveti, legat de aceasta candidatura?

Astept sa fie o dezbatere de opinii si idei, astept ca echipa PNL Mehedinti care va fi aleasa sa raspunda asteptarilor membrilor de partid. In plan personal astept cu emotiile firesti ziua de 2 noiembrie, fiind sigur ca, daca voi corespunde viziunii delegatilor la Conferinta Judeteana, voi fi ales presedinte al filialei Mehedinti.

Nu va intreb ce poate face Mehedintiul pentru dumneavoastra, va intreb ce puteti face dumneavoastra pentru Mehedinti, atat ca politician cat si din pozitia de la Bucuresti?

Corecta intrebarea, corecta parafrazarea dupa J.F. Kennedy. Intr-adevar, atat ca politician cat si ca vicepresedinte al Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor, voi cauta sa ajut judetul in mersul inainte, sunt convins ca , folosind o alta parafrazare, daca vointa nu e, nimic nu e. Eu, personal, am vointa de a ajuta Mehedintiul, de a infiinta, de exemplu, un parc industrial in Drobeta Turnu Severin, de a cauta metodele corecte pentru atragerea de investitori in Mehedinti, am vointa, iar incepand cu 2 noiembrie, impreuna cu PNL, voi avea si puterea sa duc lucrurile pana la capatul unei normalitatati mult asteptate.

Cum veti reusi sa impacati „garda veche” cu tinerii dornici de afirmare?

Simplu! Mizez pe experienta seniorilor, experienta capatata in atatea “batalii politice”, mizez pe dorinta de afirmare si avantul specific tinerilor. In fond, important este ca, indiferent de varsta, sa putem lucra impreuna, un grup unitar, pentru binele PNL si al Mehedintiului.

Ce veti face pentru cristalizarea optiunilor politice pentru PNL ca pol autentic de centru-dreapta?

Incercand sa identificam valorile autentice ale Mehedintiului, incercand sa-i convingem, prin fapte care sa acopere vorbele, ca PNL este singura optiune valabila, viabila si serioasa pentru dezvoltare, atat personala, cat si a intregului judet. Oameni valorosi exista, oamenii valorosi, cu o scara a valorii bine definita, iar aici ma refer la cei inca neinregimentati, asteapta sa vada fapte, nu vorbe. Sper ca, impreuna cu echipa PNL Mehedinti, sa-i determinam sa ne aleaga.

Posted on 30 octombrie 2013, in Interviuri. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: