Puşcăriabilii

Se spune că baronii vor imunitate. Baronii PSD. Copiind apucăturile trecutei guvernări, având reminescenţele guvernărilor anterioare, în care au risipit ilogic şi electoral ceea ce s-a acumulat pe vremea guvernărilor de dreapta, baronilor PSD le e frică. Se ştiu puşcăriabili, se ştiu cu ditamai bărzăunele pe căciuli, pe băştile proletare sau pe ce mai deţin spre acoperirea inteligenţei(?) pe care pretind că o posedă, aşa că, spre liniştire, vor să treacă legea amnistiei. Cooperativa „Ponta şi asociaţii”, adică Moş-Teacă şi partidul-trust de presă, urlă din toţi bojocii, se agită, pun moderatorii să înfiereze cu mânie proletară şi proletcultistă pe liberali. Asta, din cauză că PNL a zis nu manevrelor subterane, a zis nu mânărelilor de tot felul, a zis nu ilegalităţii. PNL doreşte să guverneze cinstit, corect, PNL vrea dreptate până la capăt. PSD vrea…dreptate pentru câini, nu pentru căţei. Dacă folosim mişcarea de 360 de grade, observăm în ţară, fără a pretinde că liberalii sunt îngeri, că avem aceeaşi Mărie, având culoarea pălăriei schimbată. Din portocalie, a devenit roşie. Grav de tot! Şocant?!? Nu cred. Este absolut dezamăgitor pentru electorat să asiste la jocurile de culise pornite de „Ponta şi asociaţii”, la încordarea muşchilor , numai şi numai pentru că baronii PSD nu vor la puşcărie. Dacă le era dragă libertatea,dacă nu vroiau să aiba
„penthouse” cu tinetă şi zăbrele, trebuiau să-şi vadă de treabă, trebuiau să vadă de nevoile judeţelor păstorite de dumnealor.
Au preferat nemunca, nesimţirea, îmbogăţirea şi rapacitatea, jaful. Parcă am mai văzut undeva chestiile astea…A, da! La baronii PDL!!! Baronii PSD sau PDL, fără a avea titluri moştenite, fără a le căpăta prin merite extraordinare, sunt „baroni”. La negativ. Au uitat demult ce înseamnă pozitiv, au uitat demult ce înseamnă normalitatea. Cu reflexe de bolşevici, cu ideile comuniste ale tovarăşului Ilici, cel ce deunăzi se exprima despre lupta pentru libertate din Ucraina în termenii folositi în legătură cu Piaţa Universităţii, deşi nici în ziua de azi nu a plătit pentru instigarea aceea, iată tabloul complet al puşcăriabililor USD. Tablolul şi fotografia. Să sperăm, în curând, fotografii faţă-profil. Să se facă dreptatea până la capăt. Fiindcă USL a încetat să existe din momentul semnării pactului de coabitare de către Ponta, la îndemnul unora. Probabil şi al baronilor PSD. Puşcăriabili, deci controlabili de tandemul Ponta-Băsescu. PSD şi PDL. FSN+ul reîntergit. Baronii roşii şi portocalii dimperună. Trist pentru ţară, trist pentru noi. Mare păcat!!!

Posted on 21 februarie 2014, in CevaDespreNoi. Bookmark the permalink. Un comentariu.

  1. Prea la general se trateaza racila.Sa recunoastem ca a fost o cardasie intre toate partidele.Nu se mai poate continua.Relele au luat avant.Institutiile statului trebuie sa actioneze asa cum trebuie,echidistant fara partinire.Cei 588 alesi de noi si cei nu stiu cati ministrii sa infiinteze legi clare,morale si sa le abroge pe cele rele,imorale,iar autoritatile sa recupereze prejudiciile,nu sa faca altele mai mari.Pana la urma toti suntem controlati si responsabili de faptele noastre,relele inmultindu-se.Cine sa faca aceste activitati daca nu alesii si numitii pe functii de catre acestia ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: